Amex-kortti

PREMIUM-MAKSUKORTTI

American Express Platinum 2024: hyödyllinen mutta kallis

American Express Platinum on hinnakas premium-tason maksuaikakortti. Tutustuimme korttiin ja arvioimme, vastaavatko sen edut hinnoittelua. Esittelemme kortin hyötyjä seikkaperäisesti ja kerromme mielipiteitämme niihin.

Lue artikkeli
SAS:n lentokone Helsingissä

LUOTTOKORTTI

ARVOSTELU: SAS EuroBonus Mastercard - pisteitä ostoksista

SAS EuroBonus World Mastercard on lentoyhtiön mukaan nimetty Mastercard-tyyppinen luottokortti. Kortilla ansaitsee SAS:n EuroBonus-pisteitä, joilla voi lunastaa palkintoja. Artikkelissa esittelemme kortin ominaisuuksia ja arvioimme, onko kortti hyvä hankinta.

Lue artikkeli
Kuva itseopiskelutilanteesta

LUOTTOKORTTI

Luottokortti opiskelijalle - mikä on sopivin?

Selvitimme, onko opiskelijan mahdollista saada luottokorttia. Pohdimme myös, onko luottokortti opiskeluaikana edes tarpeellinen. Artikkelissa esitämme pohdintamme tulokset ja listaamme luottokorttivaihtoehtoja.

Lue artikkeli
Ystävykset kahvilla

LUOTTOKORTTI

Alisa Pankin luottokortti - helppoa maksamista

Alisa Pankki on uusi tulokas pankkisektorilla. Palveluvalikoimaan kuuluu Visa-luottokortti, joka oikein käytettynä on kuluton. Tutustuimme kortin ominaisuuksiin ja arvioimme, keille Alisa Pankin Visa-kortti sopii parhaiten.

Lue artikkeli
Seteleitä

ARVOSTELU

Tuohi Mastercard - keille kortti sopii parhaiten?

Tuohi Mastercard on erityisesti huonekalujen ja kodinkoneiden osamaksuun tarkoitettu luottokortti. Sen korkotaso on kohtuullinen, mutta ostosten maksaminen Tuohella tuo kuitenkin lisäkuluja. Pohdimme, keille Tuohi Mastercard olisi hyvä hankinta.

Lue artikkeli
matkapuhelin

MOBIILIPANKKI

Arvostelu: Mikä on SweepBank?

SweepBank on tulokas mobiilipankkimarkkinoilla. Pankki ei vielä pysty kilpailemaan monipuolisilla ominaisuuksilla, mutta peruspalvelut kuten maksukortin pankki tarjoaa edullisesti tai jopa kuluitta. Artikkelissa arvioimme, onko SweepBankin maksukortissa lisäarvoa antavia ominaisuuksia muihin kortteihin nähden.

Lue artikkeli
Pankki

LUOTTOKORTTI

Kokemuksia Bank Norwegian -luottokortista

Bank Norwegianin luottokortti on yksi parhaimmista matkailijoille suunnatuista luottokorteista. Kortissa on useita rahanarvoisia etuja, ja oikein käytettynä kortti on kuluton. Analysoimme, mitkä kortin edut ovat erityisen arvokkaita.

Lue artikkeli
Shell bensamittari

BENSAKORTTI

Bonusta bensasta - polttoainekortit Suomessa

Polttoaine on kallista, mutta sopivilla maksutavoilla siitäkin voi saada alennusta. Lue artikkelistamme, mitä polttoaineen maksamiseen erikoistuneita kortteja Suomessa on tarjolla ja miten niistä voi hyötyä.

Lue artikkeli
Kaupunkikuva Istanbulista

LUOTTOKORTTI

Morrow Bank -luottokortti - bonusta arjen ostoista

Morrow Bank Mastercard on kilpailija Bank Norwegianin Visa-kortille. Kortit ovat samankaltaiset, vaikka Morrow Bankin korttia ei ole suunnattu suoraan matkailijoille. Arvioimme, onko kortti hankkimisen arvoinen.

Lue artikkeli
Plutus-kortti

DEBIT-KORTTI

Plutus-Visa: helppoa cashbackia?

Plutus yhdistää perinteisen rahan ja kryptorahan jokapäiväiseen käyttöön. Ilmaisella Visa debit -kortilla käyttäjä ansaitsee kortilla tehdyistä ostoksista pluton-kryptorahaa. Cashbackin lisäksi Plutus tarjoaa yhden lisäedun. Maksullisilla tilaustasoilla cashbackin ja lisäetujen määrät ovat suuremmat. Plutuksen käyttäjille suunnatulla kryptomarkkinapaikalla on mahdollista käydä kauppaa Plutuksen tukemilla kryptorahoilla.

Lue artikkeli