Maksukorttien vertailutyökalu

Selaile maksukortteja alla olevan työkalun avulla. Selailun lisäksi voit suodattaa näkymää korttien ominaisuuksien perusteella ja valita kortteja vertailtavaksi taulukkomuodossa.

Listan sisältöä on rajoitettu suodatuksella. Pyyhkäise nähdäksesi muut kortit.

Suodatus


Ohjeita vertailuun

Keräämiimme luotto- ja maksukorttitietoihin kannattaa tutustua ilman kiirettä. Huomiota tulee kiinnittää korttien perustietojen lisäksi värisymboleilla merkittyihin lisäominaisuuksiin ja vakuutustarjontaan. Saat lisätietoa eduista saa viemällä kursorin tai sormen värisymbolin päälle. Kun kiinnostava kortti on löytynyt, voit lisätä sen vertailtavaksi napin painalluksella. Vertailuun voit valita yhteensä kolme korttia, mikä mahdollistaa näiden korttien ominaisuuksiin tutustumisen kätevästi taulukkomuodossa. Mielenkiintoisimmista tuotteista olemme kirjoittaneet artikkeleja, joissa paneudutaan korttien etuihin syvällisemmin.

Korttien suodattaminen mieltymyksien mukaan on myös mahdollista. Suodatusominaisuuden avulla löydät helposti esimerkiksi kuukausimaksuttomat mutta silti bonusohjelman sisältävät maksukortit. Avoimuuden nimissä olemme merkinneet ne kortinmyöntäjät, joiden kanssa meillä on kaupallista yhteistyötä.

DEBIT VAI CREDIT

Termit tutuiksi

Maksukortit voidaan jakaa kolmeen ryhmään. Prepaid-korteilla käytettävä raha tulee siirtää etukäteen kortinmyöntäjälle. Debit-korteilla raha tyypillisesti lähtee tililtä heti. Nämä kaksi korttimuotoa ovat turvallisia, sillä yli varojensa kuluttaminen on vaikeaa.

Luottokortit ja maksuaikakortit tarjoavat ostoksille maksuaikaa. Maksuaikakorteilla lasku tulee maksaa viimeistään eräpäivänä, ja tällöin ylimääräisiä kuluja ei tavanomaisesti tule. Luottokortilla osan saldosta voi maksaa myöhemmin, jolloin tästä luotosta tulee maksaa kohtuullisen kallista korkoa. Luotto- ja maksuaikakortteja kutsutaan yleensä credit-korteiksi.

Markkinoilla on myös monimutkaisempia korttituotteita, jotka yhdistelevät edellä mainittuja ominaisuuksia. Tietyt maksukortit tukevat myös kryptorahoja.

Luottokorttipiirros

Onnistunut maksukortin hankinta

Esittämiemme tietojen ja vertailun tuloksena saatat löytää luotto- tai muun maksukortin, jonka haluaisit käyttöösi. Ennen hakemuksen lähettämistä suosittelemme arvioimaan valinnan huolellisesti, sillä kortti, siihen liittyvät tilit ja niiden kulut ovat läsnä jokaisena päivänä. Erityisen tärkeää on kokonaiskulujen ja maksujen ymmärtäminen. Huolellisen arvioinnin jälkeen korttihakemuksen voi jättää tavanomaisesti kortinmyöntäjän omien kotisivujen tai puhelimeen asennettavan sovelluksen kautta. Vertailumme sisältää suorat linkit niiden kortinmyöntäjien sivuille, joiden kanssa meillä on yhteistyötä.